Stichting SIPOR
Nieuws
Werken bij SIPOR
Intranet
Links

Contactgegevens

Bezoek- en correspondentieadres:
Paradijsplein 1
3034 SL Rotterdam

Telefoon:
010 - 495 15 80

Werken bij SIPOR

Wij zijn voortdurend op zoek naar mensen met hart voor de school, het onderwijs en de leerlingen! Bij SIPOR zijn in totaal 135 mensen in dienst; directeuren, groepsleerkrachten, administratief medewerkers, interne begeleiders, conciërges, klasse-assistenten, enzovoort. Iedereen heeft een bestuursaanstelling, maar is geplaatst op één van de scholen.


Stagiaires

De SIPOR-scholen bieden jaarlijks een aantal stagiaires de kans om kennis te maken met het onderwijs en de eerste ervaringen op te doen met lesgeven. Ook hebben wij op elke school betaalde leerkrachten in opleiding. Stagiaires en LIO's die belangstelling hebben kunnen contact met ons opnemen.


Externe specialisten

Op de scholen treft je naast het eigen personeel nog vele anderen aan, zoals schoolmaatschappelijk werkers, begeleiders van het Centrum Educatieve Dienstverlening, assistenten ouderbetrokkenheid, buurtmoeders, ambulant begeleiders van Weer Samen Naar School, enz.


Vacatures

 We hebben per direct plaats voor een bevoegde en ambitieuze leerkracht die weet van aanpakken. Klik hier voor de vacature. 

 


Disclaimer